ventec-gaar-in-i-instalco.jpg

Ventec går inn i Instalco

Instalco ekspanderer i Sør Norge gjennom oppkjøp av ventilasjonsselskapene innen Ventec gruppen, i Kristiansand og Grimstad.

Ventec-selskapene består av Ventec AS, Ventec Agder AS og Ventec Service AS som totalt har 32 ansatte. For regnskapsåret 2018 var den totale omsetningen på ca 69 millioner kroner.

- Oppkjøpet av Ventec er et steg på veien for å bli multidisiplinære i regionen rundt Kristiansand og Grimstad. Ventec blir et bra kompliment og en naturlig samarbeidspartner til Instlacoselskapet Moi rør i Kristiansand. Ventec vil også kunne tilføre oss økte markedsandeler innen segmentet service i dette området, noe som er helt i tråd med vår fremtidige strategi, sier Roger Aksnes forretningsområde ansvarlig for Instalco Norge.

Ventec er specialister innen ventilasjon- og klimaanlegg for industri, kontor, kjøpesenter, hotell, skoler og andre offentlige bygg. Selskapet ufører også installasjoner i boligbygg, i tillegg til sin servicevirksomhet.

- Vi har hatt en bra vekst i selskapet og trenger nå flere ben å stå på. Gjennom å bli en del av Instalco får vi en bedre mulighet til å samarbeide med flere selskap i samme familie, samt nye muligheter for ekspansjon og utvikling, sier Stig Brobakken og Tom Asmund Bergli, de respektive daglige ledere i Ventec AS, Ventec Agder og Ventec Service AS.
 
Ventec AS ble grunnlagt i 1990 og Ventec Agder AS i år 2000. I 2003 startet de datterselskapet Ventec Service AS som en underavdeling til Ventec Agder, men som idag er et eget selskap.