Unik mulighet for Business Controller i Lillesand

VENTEC omsetter årlig for 100 millioner kroner. Vi er 43 ansatte, og har et godt og inkluderende arbeidsmiljø. VENTEC har er erfaring og kompetanse du kan stole på. Våre dyktige medarbeidere gjør prosjektering, installasjon, blikk og service og samtidig sikrer godt inneklima og energioptimalisering for alle våre kunder. Dette er virkelig en mulighet til å komme med på et godt lag.

 

Velrenommert bedrift i nordisk konsern

VENTEC er 100% eid av svenske Instalco AB. Instalco er en av de største elektro, vvs- og ventilasjonskonsern i Norden, og har en egen avdeling i Norge, som støtter og følger opp de norske selskapene. Instalco har en svært desentralisert styringsmodell. Hvert selskap i Instalco er ansvarlig for sin egen strategi, sine egne kunder, sine egne ansatte, ekspertise og resultater. Det er samtidig gode muligheter for å samarbeide med andre Instalco selskap, og dra nytte av kunnskapsdeling og utvikling. Den nå utlyste stillingen er altså særdeles interessant. VENTEC ble etablert i 1990 og er godt kjent i markedet for kvalitet i leveranse.

 

Ansvar og utviklingsmuligheter

Stillingen som Controller er nyopprettet og vi søkner nå etter deg som ønsker være med på å effektivisere økonomiområdet i selskapet. Stillingen vil ha en meget sentral rolle i selskapet, med store utviklingsmuligheter og har stort vekst potensiale.

Dine oppgaver og ansvarsområder vil blant annet være:

 • Ansvar for regnskap
 • Utøve god resultatstyring
 • Oppfølgning og kontroll av prosjekter (oppfølgning av kostnader, fakturering,
 • kundefordringer og timeføring)
 • Utarbeidelse av økonomiske analyser til prosjektledere, ledergruppen og konsern.

Den ideelle kandidaten til denne stillingen er faglig dyktig, positiv og proaktiv, samt er opptatt av å finne gode løsninger. Du har gjerne revisjonserfaring, men dette er ikke et absolutt krav.

Det er ønsket at du er

 • Forretningsorientert, og god sparringspartner for ledelsen
 • Endringsvilling, og opptatt av å være i forkant av den teknologiske utviklingen.
 • Kommunikativ, og har formidlingsevne som gjør at hele organisasjonen forstå analysen som ligger til grunn
 • Proaktiv, og evner holde god oversikt over hele verdikjeden

Kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdannelse (master/bachelor)
 • Mer enn 5 års relevant erfaring innen regnskap
 • Solid system-/digitaliseringskompetanse

 

For å oppnå både målene innenfor økonomi og bærekraft, arbeider Instalco med klare strategier for fortjeneste, kundebehandling, bærekraftig vekst, samt gode arbeidsplasser og godt lederskap. Vår ambisjon er å bidra hver dag til samfunnsnytte, gjennom klimasmarte og energieffektive tekniske installasjoner som fører til lavere ressursbruk. Det er ønsket at du skal hjelpe legge til rette for at VENTEC ligger i tet innen dette arbeidet.

Vi har samlet alle våre avdelinger under samme tak, i moderne lokaler i Lillesand. Her vil du finne gode kollegaer og kammerater som heier på hverandre. I VENTEC er det en sammensveiset hyggelig gjeng og kaffen står alltid klar.

Kontakt gjerne Hanne Løvlien (+47 99228896, hanne.lovlien@instalco.se ), Kåre Henning Åsly (+47 93632200, kare.henning.asly@instalco.se) eller Stig Brobakken (+47 92281830, sb@ventec.no), for en hyggelig og konfidensiell prat om denne spesielt spennende stillingen.

Søknadsfrist 10. juni 2024.